Aguarde...

FOOD CANNING TECHNOLOGY


    R$ 1.165,00

    em até 10x de R$ 116,50 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    The book offers a comprehensive review of the various scientific, technological, and economical aspects of food product preservation. It examines the diverse problems which are associated with the stability of products such as meat, fish, vegetables, and fruit, and thoroughly covers the methods and processing steps necessary to maintain the quality of these foods. It offers a better understanding of the nature of biochemical changes and aids in the improvement of product quality and shelf-life.

    Detalhes do Produto

      • Ano:  1996
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471186106
      • ISBN:  0471186104
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  740

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO