Aguarde...
 

ART OF AUREOLE


    R$ 175,00

    em até 5x de R$ 35,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Charlie Palmer trained at the Culinary Institute of America and apprenticed at Georges Blanc in France. In 1988, he opened Aureole, his first restaurant. He is also the author of Great American Food and Charlie Palmer's Casual Cooking and a frequent guest on the Today Show. He lives in New York City with his wife and their four sons.Judith Choate is an award-winning writer, chef, and pioneer in the promotion of American food. A member of Women's Chefs and Restaurateurs, she is the author of 20 cookbooks and the coauthor of a great many more. This is the third book she has cowritten with Charlie Palmer. She lives in New York City.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2003
      • Ano:  2003
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9781580084765
      • ISBN:  1580084761
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Altura: 29.80 cm
      • Largura: 23.50 cm
      • Nº de Páginas:  240

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO