Aguarde...
 

EXPLORING WINE

THE CULINARY INSTITUTE OF AMERICA'S GUIDE TO WINES


    R$ 264,40

    em até 8x de R$ 33,05 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    This book will impart knowledge and give pleasure for years to come.'Tim Mondavi, Managing Partner and Winegrower, Robert Mondavi Winery 'A must have resource for the weekend novice drinker and the everyday tasting professional.'Joseph Bastianich, Restaurateur, Babbo, Esca, Lupa, Becco, Lidia’s Kansas City, and Lidia’s Pittsburgh; Proprietor, Italian Wine Merchants; Owner, Bastianich Winery 'A large jewel and a classic. I intend to use it as a reference and for inspiration.'Piero Selvaggio, Proprietor, Valentino, Los Angeles and Las Vegas 'One of the most intelligent, most easily understood books on the subject of winegrowing that I have ever used.'Scott Mcleod, Wine Maker, Niebaum Coppola Estate Winery, Napa Valley, California 'When I’m looking for precise, in-depth information about the wines of the world, I always turn to this awesome team. This weighty tome is a must for every wine lover’s reference shelf.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  2
      • Ano:  2001
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471352952
      • ISBN:  0471352950
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  832

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO