Aguarde...

BEST OF MEXICO, THE - A COOKBOOK


    R$ 90,00

    em até 3x de R$ 30,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    In 'The Best of Mexico', food editor Evie Righter has chosen the finest examples of culinary creativity from this intriguing and vibrant country. From the chiles, chocolate, nuts, and tomatoes puréed into exquisite sauces, to the corn, beans, avocados, and seafood combined into flavorful dishes, she presents the Mexican cook's ingredients and techniques in a clear and accessible style that will enlighten and inspire. Here are the favorite drinks, salsas, and tacos; festive dishes including enchiladas, tamales, and pozoles; elegant entrées like Mole Poblano de Guajolote and Pescado a la Veracruzana, and well-loved desserts like Flan and Buñuelos.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  1997
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780002551489
      • ISBN:  0002551489
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  96

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO