Aguarde...
 

BEST OF NEW ORLEANS, THE - A COOKBOOK


    R$ 99,90

    em até 3x de R$ 33,30 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    In 'The Best of New Orleans', food expert Brooke Dojny has selected the finest dishes of south Louisiana in their most classic guises. From a base of French culinary principles, enlivened by a dash of American ingenuity, come thick spicy gumbos and jambalayas, barbecued and blackened seafood, fiery andouille sausages, superb Sweet Potato Pie and luscious Bananas Foster. Each recipe includes advice on special cooking techniques, and a glossary describes and defines everything from filé powder to cayenne, grillade to courtbouillon. Color photographs of the finished dishes and of New Orleans itself capture the joie de vivre of this most irresistible of cuisines.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  1997
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780002554770
      • ISBN:  0002554771
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO