Aguarde...
 

CUISINE A LA VAPEUR

ART OF COOKING WITH STEAM, THE


    R$ 91,60

    em até 3x de R$ 30,53 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Here is a translation of the ground-breaking French classic - a graceful yet decidedly simple classic, that has been a staple of French households for the last decade. This ode to the art of cooking with steam, has been described as important in its genre as Escoffier was in the beginning of the century. The author turned the steamer into a catalyst for original, flavorful, & healthy food preparation by emphasizing freshness & simplicity. With the spare elegance that characterizes timeless French style, this book delivers exhaustive - but never exhausting - instructions on an extraordinary range of steamed foods.

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  ART OF COOKING WITH STEAM, THE
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: WILLIAM MORROW
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  1
      • Ano:  1997
      • País de Produção: Brazil
      • Código de Barras:  9780688105075
      • ISBN:  0688105076
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO