Aguarde...
 

CUISINE AND CULTURE

A HISTORY OF FOOD AND PEOPLE


    R$ 138,40

    em até 4x de R$ 34,60 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido conter itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Covering prehistory and the earliest societies around the Tigris and Euphrates Rivers to today’s celebrity chefs, ''Cuisine and Culture'' is a multicultural and multiethnic approach to food and history, providing enlightening answers to many such questions as - How did the French establish a notable reputation in world cuisine?; Where does American cuisine have its roots?; How has food been used to control populations and as a weapon during war?; How did the Romans come to believe cinnamon grew in swamps guarded by giant killer bats?; Why did some restaurants print their own money?

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  A HISTORY OF FOOD AND PEOPLE
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: IE-WILEY
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  1
      • Ano:  2003
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471202806
      • ISBN:  0471202800
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  384

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO