Aguarde...
 

DISHES FROM THE WILD HORSE DESERT

NORTE O COOKING OF SOUTH TEXAS


    R$ 121,90

    em até 4x de R$ 30,48 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    In this handsome cookbook, heirloom recipes and evocative writing convey the centuries-old ranch culture of southern Texas. Recipes for traditional border fare like steak grilled over mesquite logs, chile-spiced stews, enchiladas, rice, and beans mingle with now-classic innovations like puffy tacos and prickly pear margaritas. The book features more than 100 recipes - such as Beef Stew with Cactus, Pork Roasted in Chiles, and Three Milks Cake - and gives all the basics for making your own corn and flour tortillas, fresh salsas, and tamales. Spiced with anecdotes and recollections, it’s both a unique collection of recipes and a tribute to a warm, lively heritage.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  2006
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780764558924
      • ISBN:  0764558927
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  296

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO