Aguarde...

FOOD PREPARATION FOR THE PROFESSIONAL


    R$ 265,00

    em até 8x de R$ 33,13 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    A complete text giving the basics on food preparation in concise compact form, written in an informal, readable style. Designed to teach basic cooking principles and techniques, vocabulary of cooking terms and working knowledge of foods, equipment and methods of preparation. Appropriate for a one-semester course or as a supplement to main text in dietetics course. This updated edition adds new recipes, each chosen to illustrate a cooking principle, new chapters on baking and desserts, more learning and teaching aids, and new trends in cuisine.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  2
      • Ano:  1987
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471883036
      • ISBN:  0471883034
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  544

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO