Aguarde...
 

GASTROPOLIS

FOOD AND NEW YORK CITY


    R$ 90,00

    em até 3x de R$ 30,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 8 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    'Gastropolis' explores the personal and historical relationship between New Yorkers and food. Beginning with the origins of cuisine combinations, the book describes the nature of food and drink before the arrival of Europeans in 1624 and offers a history of early farming practices. Essays trace the function of place and memory in Asian cuisine, the rise of Jewish food icons, the evolution of food enterprises in Harlem, the relationship between restaurant dining and identity, and the role of peddlers and markets in guiding the ingredients of the meals. They share spice-scented recollections of Brooklyn, Queens, and the Bronx, and colorful vignettes of the avant-garde chefs, entrepreneurs, and patrons who continue to influence the way New Yorkers eat.

    Detalhes do Produto

      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780231136525
      • ISBN:  0231136528

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO