Aguarde...
 

GOOD COOKING

THE NEW BASICS


    R$ 117,90

    em até 3x de R$ 39,30 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Jill Dupleix reinvents old-fashioned, basic recipes and gives them a faster, simpler approach, but keeps the flavors fresh, colors bright, and ingredients healthy. You don't need heavy cream, pastry or deep-frying instead, look for great tasting extra-virgin olive oil, fresh cheeses, flat breads, and lots of grains, greens, fresh herbs, and spices. Lively features throughout the book highlight versatile ingredients, and new essential, basic recipes and techniques are revisited, reinvented, and clearly explained. Good cooking is an exciting, original cookbook that will supersede outdated traditional basic cookbooks on the kitchen shelf.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  2005
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9781596370173
      • ISBN:  1596370173
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  176

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO