Aguarde...
 

GOOD TO THE GRAIN


R$ 144,90

em até 4x de R$ 36,23 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto sob encomenda
Previsão: 6 Semanas + Frete

Calcule prazo de entrega e frete:

 - 
Este produto pode ser retirado em loja

FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 89,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 109,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


Sinopse

Kim Boyce has reinvented the wheel with this collection of 75 recipes that feature 12 different kinds of whole-grain flours, from amaranth to teff, proving that whole-grain baking is more about incredible flavors and textures than anything else. When Boyce, a former pastry chef at Spago and Campanile, left the kitchen to raise a family, she was determined to create delicious cakes, muffins, breads, tarts, and cookies that her kids (and everybody else) would love. She began experimenting with whole-grain flours, and 'Good to the Grain' is the happy result. The cookbook proves that whole-grain baking can be easily done with a pastry chef's flair. Plus, there's a chapter on making jams, compotes, and fruit butters with seasonal fruits that help bring out the complex flavors of whole-grain flours.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2010
    • Ano:  2010
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  9781584798309
    • ISBN:  1584798300
    • Encadernação:  CAPA DURA C/SOBRECAP
    • Altura: 22.90 cm
    • Largura: 22.90 cm
    • Complemento:  NENHUM
    • Nº de Páginas:  208

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO