Aguarde...
 

LOBSCOUSE AND SPOTTED DOG

WHICH IT'S A GASTRONOMIC COMPANION TO THE AUBREY -


    R$ 99,90

    em até 3x de R$ 33,30 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Celebrate the joys of Patrick O'Brian's acclaimed Aubrey/Maturin series with this delightful cookbook, full of the food and drink that so often complement Jack Aubrey and Stephen Maturin's travels. Collected here are authentic and practical recipes for such eighteenth- and early-nineteenth- century dishes as Burgoo, Drowned Baby, Sea-Pie, Solomongundy, Jam Roly-Poly, Toasted Cheese, Sucking Pig, Treacle-Dowdy, and, of course, 'Spotted Dog'. Also included are historical notes on the origins of the dishes as well as sections on the preparing of roasts, puddings, and raised pies.

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  WHICH IT'S A GASTRONOMIC COMPANION TO THE AUBREY -
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: WW NORTON
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  9
      • Ano de Edição: 2000
      • Ano:  2000
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780393320947
      • ISBN:  0393320944
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  336

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO