Aguarde...

NOVEL FOOD PROCESSING TECHNOLOGIES


    R$ 880,00

    em até 10x de R$ 88,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 9 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    This book, developed from the results of the Emerging Technologies for the Food Industry symposium held in Madrid, spotlights recent innovations in food processing technologies. 'Novel Food Processing Technologies' covers a range of food processing treatments that meet current demands for added value and guaranteed safety and contains separate sections dedicated to high pressure, pulsed electric fields, microwave applications, freezing and packaging methods, and predictive microbiology. The authors address a full range of issues related to quality and safety in the food industry and their coverage includes the description of various modeling systems and their impact on food microbiology.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2004
      • Ano:  2004
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780824753337
      • ISBN:  082475333X
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Altura: 25.40 cm
      • Largura: 17.80 cm
      • Nº de Páginas:  720

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO