Aguarde...
 

OLIVE OIL

FROM TREE TO TABLE


    R$ 117,60

    em até 3x de R$ 39,20 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    In this photographic journey through the world's olive groves, acclaimed food writer Peggy Knickerbocker and photographer Laurie Smith trace the origins of the oil of the gods. Traveling to the orchards of Greece, Spain, Italy, North Africa, and California, they explore the process of harvesting the fruit and extracting its essence. Readers will savor the exquisite results through recipes that range from toast with tapenade to a lavish feast fit for kings. A culinary adventure complete with photographs and dozens of spectacular recipes, this new edition of the 'Olive Oil; From Tree to Table' is a graceful and inspirational homage to a divine elixir.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2008
      • Ano:  2008
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780811861762
      • ISBN:  0811861767
      • Encadernação:  BROCHURA

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO