Aguarde...
 

COOK'S GUIDE TO ASIAN VEGETABLES


    R$ 101,60

    em até 3x de R$ 33,87 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Here at last is a book which contains all cooks need to know about the growing list of Asian vegetables found in supermarkets, farmers' markets, Asian grocery stores and specialty gourmet shops. With attractive watercolors and photos, A 'Cook's Guide to Asian Vegetables' helps you to identify more than 125 vegetables commonly used in Asian cuisine. This book offer a wealth of information on fresh, preserved and dried vegetables and herbs; appearance and preparation, traditional herbal remedies, recipes and serving suggestions. A Cook's Guide to Asian Vegetables is a delightful and much-needed reference for the cook, epicure and novice to Asian cuisine.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2004
      • Ano:  2004
      • Código de Barras:  9780794600785
      • ISBN:  0794600786
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Altura: 28.60 cm
      • Largura: 22.20 cm
      • Nº de Páginas:  208

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO