Aguarde...
 

ENCYCLOPEDIA OF PASTA


    R$ 189,90

    em até 6x de R$ 31,65 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 89,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 109,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


    Sinopse

    Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati - pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This volume provides a history of pasta in Italy, telling its long story via the variety of shapes it takes and the abundance of names by which it is known. Food scholar Oretta Zanini De Vita traveled to every corner of her native Italy, recording oral histories, delving into family cookbooks, and searching obscure archives to produce this compendium of historical and geographical information. For each entry she includes the primary ingredients, preparation techniques, variant names, and the locality where it is made and eaten. Along the way, Zanini De Vita debunks such culinary myths as Marco Polo's supposed role in pasta's story even as she serves up a feast of new information.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  2009
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780520255227
      • ISBN:  0520255224
      • Altura: 23.10 cm
      • Largura: 16.10 cm
      • Peso: 0.73 kg
      • Nº de Páginas:  374

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO