Aguarde...

UNDERSTANDING BAKING


    R$ 130,00

    em até 4x de R$ 32,50 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    The essential–and accessible–guide to the science of baking Baking is as much a science as an art. That’s why, in addition to mastering basic techniques and recipes, every baker must also learn about the science that underlies the baking craft. Guided by contemporary baking and pastry research and practice, this new edition of Joseph Amendola’s invaluable reference gives readers knowledge that they can apply to their own baking–whether it’s selecting the right flour, understanding how different leavening agents work, or learning about using new baking ingredients and additives to enhance favorite recipes. Written in a clear, easy-to-understand style, Understanding Baking is an essential companion for anyone who is serious about baking.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  3
      • Ano:  2002
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471405467
      • ISBN:  0471405469
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  288

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO