Aguarde...
 

PASTRY

SAVORY & SWEET


    R$ 114,90

    em até 3x de R$ 38,30 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto sob encomenda
    Previsão: 4 Semanas + Frete

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 89,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 109,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


    Sinopse

    For many home cooks, making pie and pastry can be intimidating. Now, in his cookbook, Michelin intends to show how easy it is to prepare pastry at home just like a professional. All types of dough are covered - short crust, brioche, puff pastry, croissant, etc. Roux provides detailed, step-by-step techniques, all illustrated with color photographs. He also presents a range of classic and contemporary recipes - 100 in all - with photographs of almost every one. Showstopping sweets include Sweet Pumpkin Tart with Toasted Almonds, Chocolate and Raspberry Tart, and Apple Turnovers. For something savory, there are Onion and Bacon Mini Pizzas, Phyllo Croustades with Seared Tuna, and Herbed Monkfish in a Puff Pastry Crust.

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  SAVORY & SWEET
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: JOHN WILEY II
      • Edição:  1
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano:  2009
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780470421345
      • ISBN:  0470421347
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Peso: 1.00 kg
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  304

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO