Aguarde...

PRACTICAL PROFESSIONAL COOKERY


    R$ 265,00

    em até 8x de R$ 33,13 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    Considered the established source of recipes for students and professionals. Each recipe, from the most basic dishes to those requiring advanced techniques, is presented in an easy-to-follow format. This edition contains over 2,000 recipes and new chapters on shellfish and potato dishes. Features expanded coverage of ice creams as well as vegetables and sweet dishes. Includes pertinent information on the cost of materials, sensible eating, hygienic practices and good nutrition.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  3
      • Ano:  1994
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780470234112
      • ISBN:  0470234113
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  908

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO