Aguarde...

QUALITY AND PRESERVATION OF VEGETABLES


    R$ 1.930,00

    em até 10x de R$ 193,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 9 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    This comprehensive work discusses those factors which contribute to the overall quality of the major vegetables grown in North America for the fresh market as well as methods for storing and preserving these crops. The qualities which determine the suitability of a crop for processing is also discussed since the majority of vegetables, with the exception of lettuce and celery, are processed for the retail market. The selection of vegetables is based on their economic importance although several others are included for completion.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 1989
      • Ano:  1989
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780849355608
      • ISBN:  0849355605
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Altura: 27.30 cm
      • Largura: 20.30 cm

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO