Aguarde...
 

THE 21ST CENTURY COOK


    R$ 83,30

    em até 2x de R$ 41,65 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido conter itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Every cook needs this ultimate quick reference to today's ingredients, terms, tools, and techniques. It's thoroughly modern, in a handy format with ribbon markers and a wipe-down, splash-proof cover, and caters to a new and highly motivated market interested in celebrity chefs and the popular Food Network shows. But it's the information inside that's truly amazing - nearly 500 pages of instructions cover everything from sautéing a potato and filleting a fish to storing fresh herbs and selecting the right pan - and it goes A to Z through meats, poultry, fruits, vegetables, spices, and more. There's lots of advice on ethnic cooking, too.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2006
      • Ano:  2006
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9781844034307
      • ISBN:  1844034305
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Altura: 22.90 cm
      • Largura: 14.00 cm
      • Nº de Páginas:  384

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO