Aguarde...
 

THE CLASSIC ART OF VIENNESE PASTRY


    R$ 162,60

    em até 5x de R$ 32,52 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    This is the first definitive guide on professional Viennese pastry production every written in the English language. Christine Berl intertwines generations of authentic Viennese pastry traditions handed down in her family, with her own years of contemporary professional pastry making. Includes detailed explanations of foundational techniques and recipes; names of recipes and other key terminology in English and the original Viennese dialect; and health-conscious recipes without flour, butte, or both.

    Detalhes do Produto

      • Ano:  1997
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471292029
      • ISBN:  0471292028
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  277

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO