Aguarde...

THE COMPLETE IDIOT'S GUIDE TO COOKING CHICKEN


    R$ 75,00

    em até 2x de R$ 37,50 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    Healthy, versatile and delicious, chicken is truly an ideal food-however, few cooks truly know how to make the most of it, and end up preparing the same simple dishes over and over again. Now Sharon Bowers shows you, with over 100 recipes, how to truly make the most of this inexpensive meat. Novice cooks will love the approachable format and easy-to-use organization, and more experienced cooks will appreciate the variety of recipes-from Crispy Dijon Cutlets to Southern Chicken and Dumplings.This comprehensive manual explains clearly the different kinds of chicken available from organic to free range, all the major cooking methods, how to use chicken for different meals, and answers any question a cook could come up with, including What's the best way to use up several pounds of chicken thighs?

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 1999
      • Ano:  1999
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780028623313
      • ISBN:  0028623312
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  352

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO