Aguarde...
 

THE FAT DUCK COOKBOOK


    R$ 204,90

    em até 6x de R$ 34,15 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 89,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 109,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


    Sinopse

    In the first section of 'The Fat Duck Cookbook', we learn the history of the restaurant, from its humble beginnings to its third Michelin star (the day Heston received the news of this he had been wondering how exactly he would be able to pay his staff that month). Next we meet 50 of his signature recipes - sardine on toast sorbet, salmon poached with liquorice, hot and iced tea, chocolate wine - which, while challenging for anyone not equipped with ice baths, dehydrators, vacuum pumps and nitrogen on tap, will inspire home cooks and chefs alike. Finally, we hear from the experts whose scientific know-how has contributed to Heston’s topsy-turvy world.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2009
      • Ano:  2009
      • País de Produção: United Kingdom
      • Código de Barras:  9780747597377
      • ISBN:  0747597375
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  532

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO