Aguarde...
 

THE FOOD AND COOKING OF SLOVENIA


Produto Indisponível

Veja mais títulos de Gastronomia

Sinopse

This book aims to reveal the full potential of this little-known cuisine, a blend of European and Slavic tastes. Whether one chooses to start with the smoky flavored sweet-and-sour Bean and Sauerkraut Hotpot from the Primorska region close to the Adriatic sea, or the celebrated multi-layered Prekmurje Gibanica Pie from the north east, the selection of dishes tries to give a insight into the varied and wholesome tastes of Slovenia.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2008
    • Ano:  2008
    • País de Produção: United Kingdom
    • Código de Barras:  9781903141601
    • ISBN:  1903141605
    • Encadernação:  CAPA DURA C/SOBRECAP
    • Altura: 27.90 cm
    • Largura: 22.80 cm
    • Complemento:  NENHUM
    • Nº de Páginas:  128

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO