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THE FOOD AND COOKING OF SOUTH CHINA


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    Sinopse

    In this book, Terry Tan traces the history and development of both the people and the cuisines of south China. Starting with an look at the geography, climate and history, he goes on to explore the regional cuisines, festivals and celebrations that distinguish towns within the provinces, and provides an expert guide to the most common ingredients, tools and techniques used to create the array of dishes on offer. There then follows a collection of 75 recipes that aims to evoke the tastes and textures of traditional southern Chinese cooking.

    Detalhes do Produto

      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: LORENZ-UK
      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2008
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano:  2008
      • País de Produção: United Kingdom
      • Código de Barras:  9781903141632
      • ISBN:  190314163X
      • Encadernação:  CAPA DURA C/SOBRECAP
      • Altura: 27.90 cm
      • Largura: 22.80 cm
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  160

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