Aguarde...
 

THE FOOD OF NEW ORLEANS

AUTHENTIC RECIPES FROM THE BIG EASY


    R$ 77,20

    em até 2x de R$ 38,60 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    New Orleans is a city that knows how to celebrate and that knows how to eat. The birthplace of Cajun and Creole cooking, New Orleans has a culinary history that goes back to European roots over two centuries old. Building on this rich tradition, the city's innovative new chefs are taking America's favorite regional cuisine to new heights. This complete volume offers (in magnificent photos and detailed explanations ) the best traditional recipes of New Orleans as well as contributions from the city's best restaurants - Arnaud's, Commander's Palace, K-Paul's Louisiana Kitchen, Brennan's, Bayona, The Bistro, and Mike's on the Avenue - to name only a few.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  1998
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9789625932279
      • ISBN:  9625932275
      • Encadernação:  BROCHURA C/SOBRECAPA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  143

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO