Aguarde...
 

THE PROFESSIONAL PERSONAL CHEF

THE BUSINESS OF DOING BUSINESS AS A PERSONAL CHEF


    R$ 192,40

    em até 6x de R$ 32,07 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    While focused on the practical approach of starting a business, The Professional Personal Chef includes case studies in each chapter focusing on how successful professionals deal with the related scenarios and issues presented. The book includes a CD-ROM that contains resources to start one¿s own Personal Chef business, including press releases, service agreements, accounting journal categories, and more. Instructor supplements include 10 and 15-week syllabi, a testbank, teaching notes, and PowerPoint presentations that enable easy implementation for continuing education programs or as a capstone course in the culinary arts curriculum.

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  THE BUSINESS OF DOING BUSINESS AS A PERSONAL CHEF
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: IE-WILEY
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  1
      • Ano:  2007
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471752196
      • ISBN:  0471752193
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  224

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO