Aguarde...
 

THE REACH OF A CHEF

PROFESSIONAL COOKS IN THE AGE OF CELEBRITY


    R$ 63,10

    em até 2x de R$ 31,55 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    For his previous explorations into the restaurant kitchen and the men and women who call it home, Michael Ruhlman has been described by Anthony Bourdain as 'the greatest living writer on the subject of chefs' - and on the business of preparing food. In 'The reach of a chef', Ruhlman examines the profound shift in American culture that has raised restaurant cooking to the level of performance art and the status of the chef to celebrity CEO. Bibliophiles and foodies alike will savor this intimate meeting with some of the most famous chefs in the kitchens of the hottest restaurants in the world.

    Detalhes do Produto

      • Subtítulo:  PROFESSIONAL COOKS IN THE AGE OF CELEBRITY
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: PENGUIN USA
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2007
      • Ano:  2007
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780143112075
      • ISBN:  0143112074
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Nº de Páginas:  352

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO