Aguarde...
 

VEGETABLES ON THE SIDE


    R$ 69,20

    em até 2x de R$ 34,60 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    From basics like steamed broccoli and regional specialties like New England baked beans to antioxidant-packed recipes for collards and exotica ranging from stuffed chayote to roasted Jerusalem artichokes, here are 400 recipes, classic and creative, for the vegetable enthusiast.Organized alphabetically for quick reference, this comprehensive cookbook provides short entries about the vegetables themselves-with tips on the best methods of preparation and cooking and on how to look for freshness--followed by the recipes. Williams also offers advice on preparing frozen, dried (as in the case of beans), and even canned vegetables for those times when fresh produce is not an option.

    Detalhes do Produto

      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780028623368
      • ISBN:  0028623363
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  376

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO