Aguarde...
 

FOOD SAFETY

A GUIDE FOR WHAT YOU REALLY NEED TO KNOW


    R$ 183,10

    em até 6x de R$ 30,52 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    Commissioned by the Iowa Dietetic Association, Food Safety: A Guide to What You Really Need to Know is a totally updated edition of Food Sanitation and Safety Study Course, Second Edition. This book provides practical techniques and the most up-to-date Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) guidelines for handling food hazards, food preparation and service, cleaning and sanitation, trash, and pests. Each chapter has figures and tables for increased understanding of the material and ends with study questions. Answers to the questions are provided. Appendixes feature a HACCP Flowchart, a Sanitation Walk-Through of all food preparation areas, and Recommended Storage Times for the refrigerator/freezer and the storeroom. A glossary provides specific definitions of key terms.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 1999
      • Ano:  2000
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780813824826
      • ISBN:  0813824826
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  98

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO