Aguarde...
 

THE BOOK OF YIELDS

ACCURACY IN FOOD COSTING AND PURCHASING


    R$ 141,10

    em até 4x de R$ 35,28 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    The Book of Yields Accuracy in Food Costing and Purchasing, Seventh Edition is a comprehensive collection of accurate food measurements: weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields for over 900 practical foods. Including only scratch items, the foods are categorized by type: dry or fresh herbs, vegetables, fruit, flours, rices, meats, poultry, etc. The measures used for each type of food reflect the ways that that particular type of food is normally measured in recipes. Produce items state the trim yields as both a weight and a percentage of the original weight plus they state how many cups of a trimmed and cut fruit or vegetable are obtained from the original weight and what one cup, trimmed weighs.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  7
      • Ano:  2007
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471745907
      • ISBN:  0471745901
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  320

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO